رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان با اشاره به اهمیت دریافت واکسن بیان کرد: جمعیت بالای ۶۰ سال این استان ۸۱ درصد، جمعیت بین ۴۵ تا ۶۰ سال نیز بیش از ۵۵ درصد و افراد بالای ۱۸ سال حدود ۲۳ یا ۲۴ درصد یک یا دو دوز واکسن را دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه روزانه یک درصد از جمعیت استان کرمان را می توان واکسینه کرد گفت: بیشترین واکسن مصرفی در استان کرمان سینوفارم است.
شدت عوارض واکسن هیچ ارتباطی با ایمنی بیشتر واکسن ندارد واکسن های اسپوتنیک روسیه، سینوفارم چینی، آسترازنکا (محصول سوئد و انگلستان است و تولید کره جنوبی وارد ایران شده) و واکسن کوواکسین محصول هندوستان در حال حاضر در ایران وجود دارند که اثربخشی واکسن اسپوتنیک بیشتر است اما برای جلوگیری از بستری، بدحال شدن و مرگ ناشی از کرونا هر چهار واکسن اثر یکسان دارند.
توصیه این است هر واکسنی آمد و فرد واجد شرایط بود، باید استقبال کرد چراکه اثر واکسن ها در پیشگیری از بستری شدن و مرگ همسان است.
مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: کسی که واکسن زده بین ۶۵ تا ۹۰ درصد مجددا مبتلا نخواهد شد و اگر در مراکز درمانی کار می کند بهتر است از سالمندان و بیماران زمینه ای فاصله داشته و ماسک بزند.
اجرای فاز سوم واکسن کرونای انتیتو فینلای کوبا با مشارکت انستیتو پاستور ایران در کرمان گفت: این واکسیناسیون به صورت آزمایشی انجام می شود و فرصت خیلی خوبی است و شهروندان می توانند با شماره ۳۷۵۰ تماس گرفته و در صورت تمایل در این طرح شرکت کنند.
قرار است ۳۰۰۰ نفر در کرمان با این واکسن واکسینه شوند، تصریح کرد: واکسن ایمنی است و ایمنی بالای ۸۰ درصد ایجاد می کند و عوارض ملایمی دارد و قرار است از هفته آینده برای افراد بین ۱۸ تا ۸۰ سال تزریق شود.