دسر مسقطی سیرجان ، سوغات محلی سیرجان
مسقطی یک دسر ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای ایران تهیه میشود، اما مسقطی سیرجان طعم متفاوتی دارد.
در تهیه این مسقطی این دسر از نشاسته، هل، زعفران، گلاب، شکر، روغن، خلال بادام و پسته استفاده میشود. این طعمدهندههای سنتی، مزهای اصیل و دلپسند را به مسقطی میدهند.
مواد اولیه :
کمی هل سبز که دانه اش رادر آورده ایم
زعفران یک قاشق چای خوری
گلاب۱استکان
شکر۶پیمانه
روغن۱پیمانه
آب۱۲پیمانه
نشاسته آسیاب شده۱پیمانه
خلال بادم وپسته برای تزیین
طرز تهیه مسقطی سیرجان
نشاسته رابا یک پیمانه آب حل می کنیم و از صافی ریز رد می کنیم وهمراه بقیه آب وشکر وروغن روی حرارت تند می گذاریم ومرتب هم میزنیم تاجوش آید حالا شعله راکم میکنیم وبه همراه مقداری اب وحوصله زیاد مرتب هم می زنیم حدود یک ساعت حالا دانه هل رادرسته می ریزیم تا مایع کدر نشه وگلاب را هم میریزیم وهم میزنیم تا مسقطی جا بیفتد حتما قابلمه تفلون باشد نشان جا افتادنش اینه که وقتی هم میزنیم خط قاشق کف ظرف بیفتد وبعد در ظرف می کشیم وبا خلال بادم وپسته تزیین می کنیم