مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی برای تعداد ۴ نفر
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
ژلاتین ۳ ورق یا پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
شکر ۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات ۱۰۰ گرم
پاناکوتا شکلاتی از دسرهای ایتالیایی پرطرفداره که هم درست کردنش آسونه و هم همه دوست دارن. این دسر رو میشه از خانواده های پودینگ در نظر گرفت. مواد اولیه ی پاناکوتای شکلاتی کاملا در دسترسه و تهیه ی اونها اصلا سخت نیست. این دسر خوشمزه رو هم به صورت قالبی و هم در ظرف میتونید سرو کنید. در ضمن میتونید پاناکوتای شکلاتی رو با توجه به فصل با میوه های خوش آب و رنگ تزئین کنید.
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی:
مرحله اول:
ورقه های ژلاتین را در ظرف پر از آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
مرحله دوم:
خامه، شیر و شکر را در قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد
آن را از روی شعله بردارید. شکلات و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب و حل شوند.
آب اضافه ی ورقه های ژلاتین را بگیرید و به کرم شکلاتی اضافه کنید.
مواد را تا زمانی که کاملا یکدست شوند کاملا هم بزنید.
مرحله سوم:
مواد را صاف کنید و در قالب تکی یا کاسه بریزید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم:
قبل از سرو کردن، قالب یا ظرف را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از سفت شدن، آن ها را از قالب درآورید و با انواع میوه و یا پودر شکلات تزیین کنید.
نکات کلیدی تهیه ی پاناکوتا شکلاتی:
– شکلات پاناکوتا می تواند به صورت شکلات چیپسی، شکلات تخته ای، یا شکلات خرد شده باشد.
– می توانید به جای عصاره وانیل به مقدار نصف آن از پودر وانیل استفاده کنید.
– پاناکوتا هم به صورت نرم و شل و هم به صورت سفت سرو می شود. اگر می خواهید پاناکوتا سفت تر و قالبی شود، می توانید کمی میزان ژلاتین آن را اضافه کنید.
– دستور تهیه پاناکوتا Manu’s Menu ترجمه شده است.