کرمانی ها بعد از زایمان به زائو آب روغنو می دهند. در یک مراسم خاص آب روغنو که یکی از کاچیهای معروف ومقوی کرمانی است برای زن زائو طبخ می شود .در این مراسم با قووتو و قهوه از مهمانان پذیرایی می کنند. آب روغنو شامل ؛ روغن حیوانی، آرد برنج، نبات ، گاوزبان، گل رنگ ،بابونه، چهار زیره کرمانی، مغز بادام، پسته، فندق،گردو وهسته هلو خرد شده و پودر نارگیل می شود. در زمان تهیه گل گاوزبان ،گل رنگ ،بابونه را در ظرفی به همراه نبات می جوشانند درظرفی دیگر مقداری روغن حیوانی ریخته سه تا چهار قاشق آرد برنج را به آن اضافه می کنند وخوب سرخ می کنند. بعد چهار زیره ، پودر نارگیل ومغزهای خرد شده را اضافه می کنند و درآخر گاوزبان را که داغ است صاف کرده و به مواد اضافه می کنند و هم میزنند تا بجوشد و قوام بیاید. کرمانی های قدیمی معتقدند این کاچی توان از دست رفته زائو را به او بر می گرداند.