آش کلم غذای محلی بافت
مواد لازم : گوشت ، کلم ، پیاز ، زردچوبه ، نمک ، روغن ، برنج ، عدس
طرز تهیه : گوشت را با پیاز سرخ کرده و کلم را نیز در روغن سرخ می کنیم و آب و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.
سپس عدس و دو پیمانه برنج که قبلاً آن را آب پز کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق تا خوب جا بیفتدو مخلوط کلم و گوشت را چرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه کرده می گذاریم روی اجاق
پس از مدتی که جا افتاد روی آن روغن و دارچین ریخته و بعضی ها کشک هم روی آن می ریزند.