طرز تهیه خورشت به آلو، خورشت سنتی کرمانی ها
خورشت به آلو یکی از خورشت های سنتی استان کرمان است. این خورشت انواع گوناگون دارد که یا با انواع گوشت و یا بدون گوشت تهیه می شود.
مواد لازم
آلوبخارا: ۱۰۰ گرم
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
به ورق شده: ۲۵۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا گوشت را خرد کرده یا پیاز تفت می دهیم .
نمک ، فلفل ، دارچین و ادویه های دیگر نامبرده شده در بالا را به همراه مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا به همراه گوشت بپزند.
سپس به ورقه شده را در کمی روغن تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم.
حدود یک ساعت اجازه می دهیم تا گوشت و به پخته شوند.
در نهایت آلو و رب گوجه فرنگی را نیز به غذا اضافه کرده می گذاریم جا بیفتد.