طرز تهیه سالاد چیکن تستادا | سالاد خوشمزه مکزیکی
مواد لازم برای سالاد چیکن تستادا
نان ترتیلا ۸ عدد
آووکادو ۲ عدد
آبلیمو ۱ قاشق
نمک نصف قاشق چایخوری
لوبیا پخته شده و له شده ۱ لیوان
فیله مرغ پخته شده ۴ تکه
پنیر گودا رنده شده ۱ و ۱/۲ لیوان
کاهو خرد شده ۲ لیوان
سس سالسا یا گوجه فرنگی خرد شده ۱ لیوان
طرز تهیه:
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک لایه فویل و سپس یه لایه کاغذ شیرینی پزی روی سینی فر پهن کنید. نان های ترتیلا را روی سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبا ۸ دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی ترد شوند.
آووکادو را خرد کنید و آبلیمو را روی آن بریزید. آن را با نمک طعم دار کنید. از پوره لوبیا روی نان ها ی ترتیلا بمالید و قطعات آووکادو را روی آنها بریزید. در مرحله بعد فیله ها را قطعه کنید و به مقدار دلخواه روی نان ها بریزید. پنیر گودا رنده شده را روی مواد پخش کنید و نان ها را به مدت تقریبا ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
هنگامیکه آنها را از درون فر بیرون آوردید، کاهو خرد شده و سس سالسا را روی آنها بریزید و نوش جان کنید!