کشک و پسته (کشک مغز)
یکی از غذا های پر طرفدار و بسیار خوشمزه رفسنجان میباشد که طعم پسته به خوشمزگی آن افزوده است اصل این غذا برمی گردد به کشک و پسته بنه رفسنجان ، پسته بنه یک نوع پسته کوهی (وحشی) است که در کوه های اطراف رفسنجان یافت می شود و منشا این درخت استان خراسان است .
پسته بنه بسیار مغذی است و روغن آن خواص بسیاری دارد.
دستور پخت این غذا بسیار ساده است که هر کس می تواند آن را بپزد. برای درست کردن این غذای خوشمزه کافیست مغز پسته و پیاز را با چرخ دستی یا برقی له کنید و این مواد را در ظرفی بریزید و با مقداری روغن و ادویه کمی آنرا تفت بدهید
و پس از این که سرخ شدند کشک را به آن اضافه کنید همچنین در کنار مغز پسته می توانید از دیگر مغز های خوراکی استفاده کنید .
برای خوشمزه تر شدن این غذا می توانید از کشک محلی استفاده کنید طوری کشک را درون کشک ساب ( به گویش رفسنجان تغار ) بسایید واز این غذای خوشمزه و مقوی لذت ببرید.