۶ مورد از عجیب ترین خوراکی ها در جهان
عجیب ترین خوراکی ها، نوآوری ها و خلاقیت های قرن اخیر در آشپزی هستند که اگر چه از نظر ظاهری و نحوه تهیه، باعث ایجاد تحول و تنوع در صنعت آشپزی شده اند ولی هیچ تضمینی برای ماندگاری آنها در لیست خوراکی ها در آینده وجود ندارد.
۱. قهوه در نان قیفی
کاری که “سوزان برندون” انجام داد، دقیقا اجرای یک خیال پردازی و اختراع یکی از عجیب ترین خوراکی ها بود. او با ترکیب دو خوراکی متفاوت یعنی قهوه داغ و نان بستنی قیفی، نوعی دسر خوشمزه ابداع کرد. برای این کار، درون نان بستنی قیفی را با شکلات مایع پوشاند، سپس نوشیدنی قهوه را داخل آن ریخت و با کف و خامه تزیین کرد. اگرچه خوردن قهوه در نان قیفی، یکی از ابتکارات اوست، اما برخلاف لیوانهای سرامیکی نمیتواند نوشیدنی را زیاد گرم نگه دارد، از طرفی شکلاتی که نوشیدنی قهوه روی آن ریخته شده، در قهوه ذوب میشود. این در واقع یکی از خوراکیهای عجیب بوده که ظاهرش بهتر از طعم آن است.
۲. تخم مرغهای ابری
تخم مرغهای ابری، یکی از عجیب ترین خوراکی ها هستند که سبک جدیدی از پخت تخم مرغ را به نمایش میگذارند. اگرچه علاقهمندان به تخم مرغ آن را عالی توصیف کرده اند، اما این روش در حال از بین رفتن است. برای درست کردن تخم مرغهای ابری:
ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید، سپس سفیده را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا کاملا پف کند.
در صورت تمایل میتوانید به سفیده پف کرده مقداری کالباس خرد شده، پنیر رنده شده یا سبزی خرد شده اضافه کنید.
سفیده زده را روی کاغذ روغنی پهن کرده و به مدت ۸-۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی مایل به قهوهای شود.
زرده تخم مرغ را وسط سفیده قرار داده و ۳ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا زرده نیز بپزد.
طرفداران سلامت از این غذا استقبال کردند، چون فقط ۱۶۱ کالری داشت، اما تخم مرغهای آبپز و پخته کالری کمتری دارند و سریعتر آماده میشوند.
۳. پودینگ یورکشایر
پودینگ یورکشایر (Yorkshire pudding) یکی از عجیب ترین خوراکی ها و از معدود نوآوریهایی است که از انگلستان آغاز شد، اما هنوز معلوم نیست که همینقدر پرطرفدار باشد. این نوع پودینگ بیش از حد ضخیم است و به محض اینکه سعی کنید بخورید، همه جا را کثیف میکند.
مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
آرد ۱۲۵ گرم
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید.
آرد و نمک را مخلوط کرده، روی تخم مرغ الک کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند.
شیر را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
روی ظرف را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند.
فر را روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۱۶ قالب مافین با قطر ۷ سانتیمتر و عمق ۲.۵ سانتیمتر را با کمی روغن چرب کرده و ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا قالبها داغ شوند.
قالبها را از فر خارج کرده و مقداری از خمیر را وسط هر قالب بریزید.
قالبها را به فر برگردانده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پودینگ بپزد و طلایی شود.
این پودینگ را به صورت گرم و همراه با انواع گوشت کبابی و سس سرو کنید.
۴. شکلاتهای طبیعی صورتی
اولین نوع جدید شکلات در ۸۰ سال اخیر بعد از اختراع شکلات سفید، نوعی شکلات صورتی رنگ است که توسط شرکت سوئیسی “بری کالبات” از طریق یک فرایند پیچیده تولید میشود. گفته شده که این شکلات طعم توت دارد و از کاکائویی خاص به نام “روبی” ساخته میشود که در نقاط مختلف جهان از جمله اکوادور، برزیل و ساحل عاج رشد میکند. این نوع شکلات طعم شیرین و کمی ترش دارد که هیچ گونه رنگ، اسانس و افزودنی به آن زده نشده و کاملا طبیعی است.
۵. کیک قطره باران
این نوع کیک یکی از عجیب ترین خوراکی هایی است که سر و صدای زیادی به پا کرد، زیرا دقیقا شبیه یک حباب شفاف است. با این حال بسیار بی مزه و یکی دیگر از خوراکیهایی بوده که ظاهرش بهتر از طعم آن است. این کیک عجیب میتواند به عنوان نوعی دسر مصرف شود که چاق کننده نیست و کاملا بدون کالری است. کیک قطره باران را فردی ژاپنی به نام “دارن ونگ” با استفاده از آب معدنی و آگار و پس از پشت سر گذاشتن آزمون و خطاهای بسیار تهیه کرده است. آگار مادهای ژلاتین مانند است که از جلبک یا خزه دریایی به دست میآید.
۶. بستنی زغالی
این نوع بستنی از عجیب ترین خوراکی هایی است که جنجال زیادی به پا کرد. از آنجایی که بعد از خوردن این بستنی، زبان کاملا سیاه میشود، تضمینی نیست که در آینده هم در لیست خوراکیها بماند. برای رنگ کردن بستنی زغالی از کربن بلک استفاده میشود که مواد سوخته شده گیاهانی است که کربن آنها برای بدن مضر نیستند. بستنی زغالی علاوه بر داشتن طعم زغال، طعم مطبوعی از بستنی وانیلی و خامه را نیز دارد و به راحتی در منزل قابل تهیه است.
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
خامه فرم گرفته ۷-۸ پیمانه
زغال فعال خوراکی ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱۴۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید.
شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کش بیاید.
زغال فعال را در چند مرحله به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط فوق را به خامه فرم گرفته (خامه قنادی) اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
این مخلوط را در ظرف دردار در یخچال قرار دهید و پس از ۸ ساعت میل کنید.