۱۳۹۶/۰۷/۱۲
                  
2 سال قبل

 

امروز هم به معرفی ” غذاها وشیرینی های محلی ” کرمان می‌پردازم:

 

 

کرمان همانند سایر شهرهای ایران، از انواع غذاهای سنتی و با طعم‌های متفاوت برخوردار است که برخی از آن‌ها در مناسبت‌های ویژه و تعداد بسیاری نیز به شکل عادی در طی سال تهیه می‌شود.

 

غذاهای محلی

 

آش شولی (اوماچو)، روغن جوشی، چغوک بریزو، حلیم بادمجان، آش آماج، آش شلغم، آش جو (کرمانی)، آش مخلوط، آش کدو، آبگوشت کرمانی، توکی، گندم شیری، کاکل کنف شادانه، قاتق تخمه، قاتق، قاتق بنه، زیر جوش، کشک گردو، کشک یونجه، سردوش، اشکنه، کشک کدو، کشک سیب، گورماست، سیراب بنه، کله جوش، بز قرمه، کشک و بادمجان، نان پز، کاچی، قاتق شیر، برشتو، نان پر، نان چرب و شیرین، خرماست، خرما تخم مرغ، کپو، روغن جوشی و چنگ مال

شیرینی‌های محلی

 

    • قطاب
    • کلمپه
    • کماچ سهن
    • برشتو
    • نان چرخی
    • شیرینی خانگی پرریز
    • مسقطی
    • خرمابریز
    • فالوده کرمانی

نویسنده : z ghaderi

با شروع هر کاری به پایان نزدیک می شویم!

3 پاسخ به “خوراک و شیرینی های سنتی کرمان”

  1. […] خوردن غذاهای سنتی هر شهری در همان منطقه، خواست همیشگی مسافران و گردشگران است. پس اگر شما هم مایلید که غذاهای کرمانی را تست کنید مکث را در برنامه سفر خود مد نظر داشته باشید. آشپزهای درجه یک این رستوران، غذاهایی اصیل با طعمی بی‌نظیر ارائه می‌کنند. غذاهایی که از نظر کمی زیاد نیستند ولی کیفیت‌شان هوش از سر هرکس می‌برد. اگر به این رستوران سنتی مراجعه کردید، خوردن «بزقرمه» را فراموش نکنید. «بزقرمه» غذای محلی کرمان است که با ذائقه‌ی غالب افراد سازگار است و مزه‌اش تا مدت‌ها زیر دندان‌تان می‌ماند. […]

  2. […] که سیستم سرویس دهی و سفارش گرفتنش هنوز با ژتون است و حال و هوای سنتی دارد. در این رستوران می‌توانید غذاهای بی‌نظیر سنتی […]

  3. […] خوردن غذاهای سنتی هر شهری در همان منطقه، خواست همیشگی مسافران و گردشگران است. پس اگر شما هم مایلید که غذاهای کرمانی را تست کنید مکث را در برنامه سفر خود مد نظر داشته باشید. آشپزهای درجه یک این رستوران… […]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط