سوهان زرندی
از دیگر خوراکیهایی که در کرمان میتوانید پیدا کنید، سوهان زرند است که همانطور که از نامش پیداست در شهر زرند تهیه میشود اما میتوانید نمونههایی از آنها را در کرمان هم پیدا کنید. این سوهان بسیار لطیفتر و نازکتر از سوهان قم است و از جوانه گندم در مواد تشکیلدهنده آن استفاده میشود.
آرد گندم و آرد سن ازهرکدام ۱۲۵۰گرم
شکر دو کیلوگرم
روغن ۱۲۵۰گرم
هل وزعفران به میزان لازم
طرز تهيه:
آردها را با هم مخلوط كرده و كمي به آن آب اضافه كنيد تا روان شوند. سپس روي حرارت قرار داده و هم زده تا خامي آرد گرفته شود. شكر را اضافه كرده و مرتبا هم بزنيد.
بعد از نيم ساعت، روغن را اضافه كرده و مجددا هم بزنيد تا سفت شود. زعفران و هل افزوده و كمي مخلوط كنيد. سپس به اندازه يك گردو از مواد برداشته و روي يك تخته با وردنه باز كنيد (مطابق شكل) تا نازك شود.
نكته:
۱٫ اين سوهان، مخصوص شهر زرند در استان كرمان ميباشد.
۲٫ آرد سن، آرد جوانه گندم است.