حلوای پسته
پسته علاوه بر اینکه خودش بهتنهایی یک میانوعدهی لذیذ، مفرح و پرخاصیت است، طعم لذیذ، همهپسند و نیز تطبیق پذیریاش با طعم بسیاری از خوارکیها سبب شده است که بتوان از آن برای تهیه و تزئین غذاها و دسر مختلف استفاده کرد.حلوا پسته یکی از شیرینی هایی است که تجربه خوشمزه ای به شما می دهد. این شیرینی خوشمزه از ترکیب آرد ، کره ، شکر ، پودر پسته ، زعفران ، گل سرخ و هل تهیه می شود. از آنجا که پسته به طور گسترده در کرمان یافت می شود ، از آنها نیز استفاده می شود
مواد لازم :
۱۲۰ گرم پودرشکر
۱۵۰ گرم پودرپسته
۲۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره
۱٫۵ قاشق چایخوری پودرهل سبز
۵۰ گرم روغن مایع
۱ قاشق چایخوری زعفران آب کرده
۴ قاشق غذاخوری گلاب
طرز تهیه
آرد را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط بپزید. برای پخت آرد همیشه از یک قاشق چوبی استفاده کنید تا نه گرمای ظرف دست شما را بسوزاند و نه ظرف آسیب زده شود.در انواع حلوا باید همیشه آرد را به آرامی و با صبر زیاد تفت دهید ومواظب باشید ، که آرد نسوزد تا به رنگ دلخواه آرد برسید. در این حلوا ، رنگ آرد نباید تغییر کند. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت داده تا آرد کاملاً ترد شود.
سپس آرد را از طریق الک عبور دهید. آرد را دوباره توی تابه بریزید ، روغن مایع و کره را اضافه و ۵ دقیقه روی حرارت متوسط دوباره تفت دهید.
سپس از روی حرارت برداشته و پودر پسته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا پودر قند و هل را اضافه و خوب مخلوط کنید.
در آخر ، گلاب زعفران را اضافه کرده و حلوا را مخلوط کرده و اگر احساس می کنید حلوا منسجم نیست ، کمی کره در دمای محیط داشته باشید و به مواد اضافه کنید تا در دمای داغ مواد ذوب شده و حلوا را خوب هم بزنید.
اگر دوست دارید فرم دار شود ، توی قالب ها را با روغن مایع چرب کنید و حلوا را تا زمانی که گرم است با فشار دادن حلوا توی قالب ها و گذاشتن به مدت دو ساعت در یخچال ان را سرد کرده و تا فرم قالب را بگیرد و یا در دست آن را گرد کرده و سرو کنید.
درباره پسته:
پسته نه تنهای یکی از مغزهای خوراکی خوشمزه محسوب می شود، بلکه به واسطه فواید سلامت بسیاری که ارائه می کند، مشهور است.
اگرچه تمام مغزهای خوراکی در گروه مواد غذایی سالم و مغذی قرار می گیرند، پسته به طور خاص به دلیل ارزش های تغذیه ای کامل خود و فواید آن برای بدن متمایز است.پسته یکی از مغزهای خوراکی با بیشترین میزان فیبر و چربی ها است و همچنین سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و اسیدهای چرب ضروری است.
چگونه یک مغز خوراکی سرشار از چربی و کالری به کاهش وزن کمک می کند؟ اگر حد اعتدال را در مصرف رعایت کنید، مغزهای خوراکی مواد غذایی بسیار مغذی سرشار از فیبر و چربی های محلول هستند که می توانند به کاهش وزن کمک کنند. مصرف به اندازه پسته می تواند سوخت و ساز را تسریع کند .
به لطف محتوای پتاسیم زیاد، مصرف پسته دفع مایعات را بهبود می بخشد. این شرایط به کاهش وزن و کاهش تورم، به ویژه در معده و پاها، کمک می کند.
پسته سلامت قلبی عروقی را بهبود می بخشد
پسته گزینه ای عالی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است. به لطف محتوای فیتواسترول ها، آرژینین، رزوراترول و لوتئین
این ماده غذایی به موارد زیر کمک می کند:
کاهش فشار خون بالا
کاهش کلسترول
مراقبت از عضلات قلب
پیشگیری از آترواسکلروز
پسته در سیستم عصبی تعادل ایجاد می کند
پسته از محتوای منیزیم زیاد سود می برد که این ماده معدنی به ایجاد تعادل در سیستم عصبی کمک می کند. بر همین اساس، ما می توانیم از اختلالاتی مانند اضطراب، عصبانیت، افسردگی، استرس و بی خوابی پیشگیری کنیم.
پسته آنتی اکسیدان است
این مغز خوراکی از سطوح آنتی اکسیدان های زیاد مانند ویتامین C، ویتامین E، سلنیوم و رزوراترول برخوردار است. این مواد مغذی از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد هم در سطح سلولی و هم بیرونی محافظت می کنند. این شرایط به پیشگیری از پیری زودرس کمک می کند.
پسته به کاهش وزن کمک می کند
چگونه یک مغز خوراکی سرشار از چربی و کالری به کاهش وزن کمک می کند؟ اگر حد اعتدال را در مصرف رعایت کنید، مغزهای خوراکی مواد غذایی بسیار مغذی سرشار از فیبر و چربی های محلول هستند که می توانند به کاهش وزن کمک کنند.
مصرف به اندازه پسته می تواند سوخت و ساز را تسریع کند و هوس های غذایی برای مصرف چربی های مضر را کاهش دهد.
پسته دارای خواص ضد دیابت است
پسته حاوی بتاکاروتن ها، پروسیانیدین ها و فیبر است و بر همین اساس یکی از بهترین مغزهای خوراکی برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ شناخته می شود.
مصرف منظم پسته سطوح قند خون را کاهش می دهد و مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد.
محتوای لوتئین، ریبوفلاوین و زاکسانتین پسته آن را به گزینه ای عالی برای پیشگیری و بهبود مشکلات بینایی تبدیل می کند.
پسته سرشار از فیبر است که این ماده مغذی عملکرد روده را تنظیم و بهبود می بخشد. بر همین اساس، و در ترکیب با یک رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات، شما می توانید بر مشکل یبوست غلبه کنید.
آنتی اکسیدان های موجود در پسته مانند ویتامین E و رزوراترول، به پیشگیری از انواع مختلف سرطان، مانند سرطان ریه،